Ατομική αλμυρή τάρτα

Ατομική αλμυρή τάρτα

Αλμυρή τάρτα με σφολιάτα! Συνταγή με τυριά, μπέικον και λουκάνικα. Μπορεί να γίνει το πρώτο πιάτο σε ένα τραπέζι ή να την απολαύσετε το βράδυ με μπύρα ή κρασί!

Υλικά για 6 ατομικές τάρτες:

1 φύλλο σφολιάτας

5 φέτες μπέικον

3 λουκάνικα

300 γρ. φέτα

200 γρ. γραβιέρα

100 γρ. κεφαλοτύρι

100 γρ. βούτυρο

πιπέρι και ρίγανη

ελαιόλαδο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Εκτέλεση:

Κόβουμε τη σφολιάτα σε 6 τετράγωνα κομμάτια. Αλείφουμε τα ατομικά πυρέξ με ελαιόλαδο και τοποθετούμε ενα κομμάτι σε κάθε πυρέξ. Ρίχνουμε το τριμμένο τυρί και τα λουκάνικα σε ροδέλες. Από πάνω βάζουμε την τριμμένη γραβιέρα και το τριμμένο κεφαλοτύρι. Στο τέλος το μπέικον σε κομμάτια. Ρίχνουμε λίγο πιπέρι – ρίγανη και το βούτυρο σε μικρά κομμάτια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 200°C για 20-25 λεπτά. Μόλις ψηθούν τα ατομικά ταρτάκια σερβίρουμε όσο είναι ζεστά ακόμη. Αν π.χ θέλουμε να τα σερβίρουμε το μεσημέρι μπορούμε να τα ετοιμάσουμε απο το πρωί και να τα ψήσουμε λίγο πριν την ώρα του φαγητού για να είναι ζεστά.

Δείτε επίσης: ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΔΙ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

Ακολουθήστε μας στο Facebook