Υλικά:
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
4 μικρές μελιτάνες κομμένες σε φέτες
λίγα ντοματίνια κομμένα στη μέση
400 γρ. τυρί χαλούμι κομμένο σε λεπτές φέτες
250 γρ. ρόκα
2 κουτ. ξύδι
1 κουταλιά ρόδι
1 κουταλιά κάπαρη
1/4 φλιτζανιού φρέσκο βασιλικό
Εκτέλεση:
Ζεστάνετε 1 κουταλιά απο το λάδι σε μεγάλο τηγάνι και τηγανίστε τις μελιτζάνες ώσπου να ροδίσουν και απο τις 2 πλευρές. Βγάλτε τες απο το τηγάνι και προσθέστε τα ντοματίνια λ’ιγο να παρουν χρώμα.
Ζεστάνετε άλλη μια κουταλιά απο το λάδι στο ίδιο τηγάνικαι τηγανίστε το χαλούμι ώσπου να ροδίσει και απο τις 2 πλευρές.
Ανακατέψτε σε μεγάλο μπολ τη μελιτζάνα, τα ντοματίνια, το χαλούμι, τη ρόκα, το βασιλικό με το υπόλοιπο λάδι, ξίδι, κάπαρη και ρόδια.
καλή όρεξη!