Μάφιν με κράνμπερι και σταγόνες λευκής σοκολάτας

Μάφιν με κράνμπερι και σταγόνες λευκής σοκολάτας

Αφράτα Μάφιν με κράνμπερι και σταγόνες λευκής σοκολάτας που είναι τέλεια για το Χριστουγεννιάτικο πρωινό!

Υλικά:

4 αυγά

350 γρ. ζάχαρη

250 γρ. βούτυρο

2 βανίλιες

χυμό απο 2 πορτοκάλια

500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

4 κουτ. σούπας σταγόνες λευκής σοκολάτας

4 κουτ. σούπας κράνμπερι αποξηραμένα

άχνη γι ατο πασπάλισμα

Δείτε τη συνταγή για ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΜΑΦΙΝΣ 

Εκτέλεση:

Στο μίξερ ανακατεύουμε τα αυγά με το βούτυρο να αφρατέψουν. Στη συνέχεια ρίχνουμε τη ζάχαρη, τη βανίλια και το χυμό πορτοκαλιού και σιγά σιγά το αλεύρι. Θα γίνει μια λεία ζύμη. Σε ένα μικρό μπωλ θα ανακατέψουμε 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι με τις νιφάδες λευκής σοκολάτας και τα κράνμπερι και θα τα προσθέσουμε στη ζύμη μας. Παίρνουμε χάρτινες θήκες για ατομικά μαφινς και τα βάζουμε σε ατομικές φόρμες. Θα ρίξουμε 2 κουταλιές της σούπας απο τη  ζύμη μας σε κάθε σε κάθε χάρτινη φόρμα. Γίνονται περίπου 24 μάφινς. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 30 – 35 λεπτά περίπου. Αφού ψηθούν και κρυώσουν πασπαλίζουμε με άχνη.

Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.