Γιορτινό punch από prosecco και ροδάκινο σερβιρισμένο με μούρα
Υλικά:
- 6 φλ. prosecco κρύο
- 4 φλ. χυμός ροδάκινο κρύος
- 2 φλ. raspberries (σμέουρα)
- 1 φλ. blueberries (μύρτιλλα)
Εκτέλεση:
- Στο μίξερ ρίξε το prosecco και τον χυμό ροδάκινο και χτύπησέ τα για ένα λεπτό.
- Ρίξε το μείγμα σε μια κανάτα.
- Μοίρασε τα σμέουρα και τα μύρτιλλα σε 10 ποτήρια.
- Πρόσθεσε πάγο σε κάθε ποτήρι και σέρβιρε το αφρώδες punch, γεμίζοντας με prosecco ανάλογα με την γεύση.