Banana chips, σπιτικά και σούπερ απολαυστικά.
Υλικά:
4 μπανάνες
3 κ.σ. χυμό πορτοκαλιού
Κανέλα
Εκτέλεση:
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 150 βαθμούς. Στρώστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί. Ξεφλουδίστε τις μπανάνες και κόψτε τις σε φέτες.
Βουτήξτε την κάθε φέτα στον χυμό πορτοκαλιού, τοποθετήστε τις στη λαδόκολλα και πασπαλίστε με κανέλα.
Ψήστε για 3 περίπου ώρες, μέχρι δηλαδή τα τσιπς να αφυδατωθούν και να πάρουν καφέ χρώμα. Στη μιάμιση ώρα γυρίστε τα πλευρά.
Όταν είναι έτοιμα βγάλτε τα από τον φούρνο και αφήστε τα να κρυώσουν. Μπορείτε να τα αποθηκεύσετε σε ένα τάπερ.