Μπρουσκέτες με ντομάτα και μοτσαρέλα!

Μπρουσκέτες με ντομάτα και μοτσαρέλα!

Νόστιμες μπρουσκέτες που θα συνοδέυσουν το κρασί μας και όχι μόνο!

Υλικά για 4 άτομα:

8 φέτες ψωμί χωριάτικο

1 κεσεδάκι ντοματίνια ή 4-5 ντομάτες ψιλοκομμένες

200 γρ. μοτσαρέλα

1/2 ποτήρι νερό

1 σκελίδα σκόρδο

8 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο

αλάτι, ρίγανη και λίγη ζάχαρη

Εκτέλεση:

Βάζουμε σε μια μικρή κατσαρόλα το νερό, την ψιλοκομμένη ντομάτα, το αλάτι και τη ζάχαρη και τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 12 λεπτά. Ανακατέυουμε καλά και στη συνέχεια αφήνουμε τη σάλτσα να κρυώσει. Στο μεταξύ, ψήνουμε το ψωμί στο φούρνο στο γκριλ και ενώ το ψωμί είναι ακόμη ζεστό τρίβουμε σε κάθε επιφάνεια το σκόρδο. Ραντίζουμε κάθε φέτα με ελαιόλαδο. Περιχύνουμε κάθε φέτα ψωμί με τη σάλτσα και τοποθετούμε απο πάνω τη μοτσαρέλα. Ραντίζουμε με ρίγανη και ελαιόλαδο και οι μπρουσκέτες είναι έτοιμες!

Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

πηγή