Δροσερή αγγουροσαλάτα για να συνοδέψει τα καλοκαιρινά μας γεύματα..!
Υλικά:
2 κ.σούπας λευκό ξύδι
1 κ.σούπας ελαιόλαδο
1 κ.σούπας ψιλοκομμένο άνιθο
1/2 κ.γλυκού γλυκιά πάπρικα
1 μεγάλο αγγούρι καλά πλυμένο κομμένο σε λεπτές ροδέλες με τη φλούδα
2 κουταλιές σούπας γιαούρτι
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε στη σαλατιέρα το ξύδι, τον άνιθο, το λάδι, την πάπρικα, το γιαούρτι, αλάτι και μια πρέζα πιπέρι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε μέσα το αγγούρι. Τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά και σερβίρουμε με ένα κλωναράκι άνιθου.
Καλή απόλαυση!