Ντιπ για Σουβλάκι Κοτόπουλο με Γιαούρτι – Λεμόνι – Μουστάρδα

Ντιπ για Σουβλάκι Κοτόπουλο με Γιαούρτι – Λεμόνι – Μουστάρδα

Απλή και νόστιμη συνταγή για ντιπ που ταιριάζει τέλεια με σουβλάκι κοτόπουλο:

Υλικά:

1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι (200 γρ.)

1 κ.σ. μουστάρδα απαλή ή πικάντικη (ό,τι προτιμάς)

1 κ.σ. χυμό λεμονιού

Ξύσμα από ½ λεμόνι

1 κ.γ. ελαιόλαδο

1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη (προαιρετικά)

1 κ.γ. μέλι (προαιρετικά για ισορροπία)

Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Ψιλοκομμένος μαϊντανός ή δυόσμος (προαιρετικά για άρωμα)

Εκτέλεση:

Ανακατεύεις όλα τα υλικά σε ένα μπολ μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Δοκιμάζεις και ρυθμίζεις σε αλάτι, πιπέρι ή οξύτητα ανάλογα με τα γούστα σου.

Βάζεις στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά για να δέσουν οι γεύσεις.

καλή απόλαυση!