Απλή και νόστιμη συνταγή για ντιπ που ταιριάζει τέλεια με σουβλάκι κοτόπουλο:
Υλικά:
1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι (200 γρ.)
1 κ.σ. μουστάρδα απαλή ή πικάντικη (ό,τι προτιμάς)
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
Ξύσμα από ½ λεμόνι
1 κ.γ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη (προαιρετικά)
1 κ.γ. μέλι (προαιρετικά για ισορροπία)
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ψιλοκομμένος μαϊντανός ή δυόσμος (προαιρετικά για άρωμα)
Εκτέλεση:
Ανακατεύεις όλα τα υλικά σε ένα μπολ μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Δοκιμάζεις και ρυθμίζεις σε αλάτι, πιπέρι ή οξύτητα ανάλογα με τα γούστα σου.
Βάζεις στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά για να δέσουν οι γεύσεις.
καλή απόλαυση!