Trifle με φουντούκια

Trifle με φουντούκια

Trifle με φουστούκια και στρώσεις με κρέμα βανιλιά και κρέμα σοκολάτα! Ελαφριά γεύση, ότι χρειάζεται για να γλυκάνουμε τους αγαπημένους μας!

Υλικά:

1 πακέτο Μπισκότα τύπου digestive

1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής βανίλια

1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτα

800 ml γάλα

κερασάκια (απο το γλυκό του κουταλιού)

3 – 4 κουταλιές της σούπας φουντούκια σπασμένα

2-3 κουταλιές φλούδες κουβερτούρας

2-3 κουταλιές φλούδες λευκής σοκολάτας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δείτε εδώ περισσότερες συνταγές 

Εκτέλεση:

Σε 2 ξεχωριστά μπωλ ετοιμάζουμε τις δυο κρέμες ζαχαροπλαστικής, όπως αναγράφονται στις οδηγίες. Συνήθως χρειάζεται κάθε κρέμα απο 400 ml γάλα. Τις χτυπάμε με σύρμα χειρός ώσπου να γίνουν κρέμα.

Στη συνέχεια στο multi θρυμματίζουμε τα μπισκότα.

Παίρνουμε ένα μεγάλο μπώλ και ρίχνουμε μια στρώση απο τα μπισκότα, από πάνω ρίχνουμε την κρέμα σοκολάτα και συνεχίζουμε με μια στρώση απο τα υπόλοιπα μπισκότα. Στην τελευταία στρώση ρίχνουμε την κρέμα βανίλια. Την απλώνουμε με ένα κουτάλι και ρίχνουμε τα φουντούκια και τις φλούδες σοκολάτας. Στολίζουμε με τα κερασάκια και βάζουμε το trifle ψυγείο για να κρυώσει. Χρειάζεται να μείνει στο ψυγείο περίπου 2 ώρες. Μπορούμε επίσης αντί να το σερβίρουμε σε μεγάλο μπωλ να το μοιράζουμε σε ατομικά ποτήρια.

Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

Ακολουθήστε μας στο Facebook