Ποια θα είναι η καλύτερη ημέρα για κάθε ζώδιο μέσα στο 2022

Ποια θα είναι η καλύτερη ημέρα για κάθε ζώδιο μέσα στο 2022

Οι σκληρές πλανητικές όψεις του 2020 και του 2021, δηλαδή η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα που ακολουθείται από το τετράγωνο του Κρόνου Ουρανός, δεν είναι παρούσες το 2022, και αντ’ αυτού, έχουμε πιο ήρεμες, αρμονικές επιρροές από τον Δία στους Ιχθύς.

Υπάρχουν όμως και ορισμένες μέρες που θα είναι ξεχωριστές για κάθε ζώδιο. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις την καλύτερη μέρα του 2022 για το δικό σου ζώδιο.

Κριός – Καλύτερη ημέρα: 24 Μαΐου

Αυτή τη μέρα μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα φορτισμένοι με υποχρεώσεις. Πράγμα που εδώ που τα λέμε, δεν συμβαίνει και πολύ σπάνια. Δεδομένου ότι είστε ένα βασικό ζώδιο της Φωτιάς, πρακτικά η υπερενεργητικότητα πηγάζει από μέσα σας. Όταν ο Άρης, ο πλανητικός κυβερνήτης σας, μετακομίζει στον Κριό στις 24 Μαΐου, ενώνοντας τον επεκτατικό Δία και τη Σελήνη, η τριπλή σύνοδος πυροδοτεί νέα ορμή και επιθυμία μέσα σας να επιδιώξετε έναν μεγάλο ή μακροπρόθεσμο στόχο. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να ζητήσετε αύξηση, να κάνετε μια επιχειρηματική πρόταση ή να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα. Ο Άρης φέρνει τη δράση και ο Δίας φέρνει μια υγιή δόση αισιοδοξίας.

Ταύρος – Καλύτερη ημέρα: 25 Οκτωβρίου

Το 2022 θα είναι μια χρονιά μεταμόρφωσης για τους Ταύρους. Κυρίως χάρη στο σύνολο των εκλείψεων κατά μήκος του άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Αλλά στη συγκεκριμένη έκλειψη Ηλίου που συμβαίνει στον Σκορπιό, στον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας, μπορεί να σας περιμένει μια μοιραία ερωτική ή ρομαντική στιγμή. Οι ηλιακές εκλείψεις σηματοδοτούν σημαντικά νέα ξεκινήματα. Γι’ αυτό δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε τυχόν νέα άτομα που εισέρχονται στη ζωή σας γύρω από αυτήν την ημερομηνία. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για κάθε Ταύρο που αναζητά νέα αγάπη ή για να εμβαθύνει ή να αναζωπυρώσει μια υπάρχουσα σχέση.

Δίδυμοι – Καλύτερη ημέρα: 20 Ιουνίου

Οι Δίδυμοι είναι εκ φύσεως επικοινωνιακοί τύποι. Και αυτή την ημέρα, με τον κυβερνήτη σας, τον Ερμή, να λαμβάνει ένα υποστηρικτικό εξάγωνο από τον ευεργετικό Δία, αυτές οι εκφραστικές δεξιότητες θα είναι σε πλήρη έξαρση. Είναι μια καλή μέρα για να λάμψετε, ενώ είστε περιτριγυρισμένοι από αγαπημένα πρόσωπα. Θα νιώσετε σαν την πιο αληθινή μορφή της κοινωνικής πεταλούδας που είστε.

Καρκίνος – Καλύτερη ημέρα: 13 Νοεμβρίου

Ένα ολόκληρο κύμα υδάτινης ενέργειας βάζει τους Καρκίνους στο φυσικό τους στοιχείο αυτήν την ημέρα. Όχι μόνο η Σελήνη, ο πλανητικός κυβερνήτης σας, θα βρίσκεται στο ζώδιό σας στις 13 Νοεμβρίου, αλλά θα σχηματίσει ένα μεγάλο υδάτινο τρίγωνο με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Σκορπιό. Επίσης θα δημιουργήσει μια ευοίωνη όψη τόσο με τον Δία όσο και με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Με όλη αυτή την ενέργεια, οι Καρκίνοι καλούνται να εξετάσουν τη γονιμότητα και τη δημιουργία. Αυτή, θα μπορούσε σίγουρα να είναι μια υπέροχη μέρα για να περάσετε χρόνο με την οικογένεια. Ή να σκεφτείτε να δημιουργήσετε τη δική σας. Μπορεί επίσης να είναι μια ιδανική ημέρα για να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό έργο.

Λέων – Καλύτερη ημέρα: 28 Ιουλίου

Μια νέα σελήνη στο ζώδιό σας με ένα χρήσιμο τρίγωνο από τον Δία στον Κριό, φέρνει νέα ενέργεια αυτή την ημέρα. Αυτό μπορεί να σηματοδοτήσει μια σημαντική νέα αρχή για κάθε Λέοντα που αναζητά νέα δουλειά, καριέρα ή δημόσια εικόνα. Θα έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας. Δεδομένης της τάσης σας για μια ισχυρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση προσωπικότητα, πιθανότατα θα απολαύσετε αυτήν την ευκαιρία να μπείτε σε ένα νέο προσκήνιο.

Παρθένος

Καλύτερη ημέρα: 2 Μαρτίου

Αυτή είναι η ημέρα για να αντλήσουν ικανοποίηση από τις συνεργασίες και τις σχέσεις τους οι Παρθένοι. Θα πάρουν μια χρήσιμη ώθηση από τη νέα σελήνη στους ονειροπόλους Ιχθύες, που εμπίπτουν στον έβδομο οίκο των σχέσεων. Μια έξτρα ώθηση έρχεται και από τους πλανήτες της αγάπης και του σεξ, Αφροδίτη και Άρη, στον πέμπτο οίκο της ευχαρίστησης και του ρομαντισμού. Για ένα ζώδιο που μπορεί να είναι τόσο σκληρό για τον εαυτό του, αυτή είναι μια ημέρα για να νιώσει χαρά και να πουν «ναι» στην αγάπη. Ή τουλάχιστον σε οποιαδήποτε πρόσκληση έρθει στο δρόμο τους.

Ζυγός – Καλύτερη ημέρα: 19 Οκτωβρίου

Η ισορροπία και η αρμονία είναι αυτό που λαχταράτε σε όλα τα πράγματα, και αυτήν την ημέρα, τα αστέρια ευθυγραμμίζονται ακριβώς γι’ αυτό. Η Αφροδίτη, ο πλανητικός κυβερνήτης σας ενώνεται με τον Ήλιο στο ζώδιό σας. Είναι μια υπέροχη μέρα για να μοιραστείτε καλά νέα ή να κάνετε μια μεγάλη ανακοίνωση. Συνολικά, υπάρχει μια αίσθηση ευκολίας, ροής και χαράς και είναι προς το συμφέρον σας να τα απολαύσετε όλα.

Σκορπιός – Καλύτερη ημέρα: 25 Ιανουαρίου

Αυτή είναι μια τυχερή μέρα για τον έρωτα και την επικοινωνία. Ο παραδοσιακός κυρίαρχος πλανήτης σας, ο Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω, το ζώδιο στο οποίο είναι εξυψωμένος. Αυτό σας βοηθά να εκφράσετε τις πιο αληθινές σας προθέσεις με ορμή και φιλοδοξία -τα κλασικά χαρακτηριστικά του Αιγόκερω- έχοντας και αποτέλεσμα. Μπορείτε να περιμένετε δηλώσεις αγάπης, νέα φλερτ και άλλες παθιασμένες εκφράσεις συναισθημάτων.

Τοξότης

Καλύτερη ημέρα: 17 Αυγούστου

Ο κόσμος μπορεί να φαίνεται γεμάτος με ευκαιρίες και περιπέτειες αυτήν την ημέρα για τους Τοξότες. Η Αφροδίτη στον Λέοντα που εισέρχεται στον ένατο οίκο των ταξιδιών, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης διαμορφώνει το κοσμικό σκηνικό για μια καλοκαιρινή απόδραση. Είτε πρόκειται για ένα οικογενειακό ταξίδι, για μια ρομαντική απόδραση ή για ένα σόλο ταξίδι, είναι η ιδανική ευκαιρία για ξεκούραση και χαλάρωση. Είναι βέβαιο ότι θα επωφεληθείτε από τις διακοπές με περισσότερους από έναν τρόπους.

Αιγόκερως – Καλύτερη ημέρα: 25 Σεπτεμβρίου

Ίσως περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, απολαμβάνετε μια νίκη καριέρας. Και την καλύτερη μέρα του 2022 για το ζώδιό σας, θα μπορούσατε να δείτε μια νίκη, χάρη στη νέα σελήνη στον Ζυγό που ενεργοποιεί τον 10ο οίκο της εργασίας και του δημόσιου προφίλ σας. Επίσης η Σελήνη, έρχεται σε αντίθεση με τον Δία, διοχετεύοντας την επεκτατική ενέργειά του, κάνοντας την καριέρα σας να προχωρά ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια στιγμή που θα λάμψετε επαγγελματικά ή που θα βρείτε μια νέα ευκαιρία που αισθάνεστε σχετική με τους μεγαλύτερους στόχους και τα όνειρά σας.

Υδροχόος

Καλύτερη ημέρα: 6 Μαρτίου

Η αγάπη είναι στον αέρα αυτήν την ημέρα για τους Υδροχόους, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης -οι πλανήτες της αγάπης και του σεξ- συναντώνται σε τέλεια σύνδεση με το ζώδιο τους. Αυτή η μέρα αντικατοπτρίζει ένα ευοίωνο ξεκίνημα σε ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο στην ερωτική ζωή. Πείτε «ναι» σε οποιαδήποτε σχέδια ή ραντεβού αυτήν την ημέρα ή γύρω από αυτήν, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε κάτι μαγικό.

Ιχθύες – Καλύτερη ημέρα: 26 Απριλίου

Αυτή είναι εύκολα η καλύτερη μέρα του 2022 για τους Ιχθύες, οι οποίοι θα διανύσουν μια ρόδινη χρονιά. Τα άστρα φέρνουν ένα σωρό καλές δονήσεις μέσω μιας σπάνιας υποστηρικτικής σύζευξης: Σελήνη, Αφροδίτη, Δίας και Ποσειδώνας στο ζώδιό τους.

Ο Δίας είναι ο παραδοσιακός πλανητικός κυβερνήτης των Ιχθύων, ο Ποσειδώνας είναι ο σύγχρονος κυβερνήτης του ζωδίου και η Αφροδίτη είναι εξυψωμένη στους Ιχθύς. Το να είναι και οι τρεις μαζί στο ζώδιό σου με την υποστήριξη της Σελήνης είναι απίστευτα ευοίωνο. Η συγκεκριμένη ημέρα είναι μια τεράστια ευκαιρία για ρομαντισμό, θεραπεία, συγχώρεση και για την έναρξη κάθε είδους καλλιτεχνικού ή δημιουργικού έργου.

πηγή