Μια εύκολη συνταγή για σοκολατάκια με απλά υλικά και με υπέροχη γεύση!
Υλικά:
125 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
10 κεράσια (χωρίς σιρόπι)
10 Δαμάσκηνα
10 Σύκα ξερά
1 χούφτα καρύδια
Ορντερβιέρα 2 Όροφη Πορσελάνης
Εκτέλεση:
Λιώνουμε σε Bain Marie τη σοκολάτα. Στα δαμάσκηνα και στα σύκα γεμίζουμε στο εσωτερικό τους ενα καρύδι. Βουτάμε τα κεράσια, τα σύκα και τα δαμάσκηνα στη λιωμένη σοκολάτα. Τα τοποθετούμε πανω σε ένα δίσκο με λαδόκολλα και τα αφήνουμε στο ψυγείο για λίγη ώρα, μέχρι να παγώσουν τα σοκολατάκια. Έπειτα τα βάζουμε σε χάρτινες θήκες για σοκολατάκια και είναι έτοιμα! Είναι πολύ νόστιμα και μπορούμε να τα κεράσουμε στους φίλους μας και στην οικογένεια μας, ακόμα και τις μέρες της νηστείας.
Καλή επιτυχία & καλή απόλαυση!
Σετ 4τμχ Πετσέτες Κουζίνας 40×60εκ.