Αν σας αρέσει η γνωστή σοκολάτα με το ινδοκάρυδο, η συνταγή αυτή θα σας κάνει πολύ χαρούμενους! Φτιάχνουμε τα δικά μας σπιτικά σοκολατάκια bounty με τον πιο απλό τρόπο!
Υλικά:
300 γρ. ινδοκάρυδο
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 φλιτζάνι νερό
300 γρ. κουβερτούρα
Εκτέλεση:
Σε ενα κατσαρολάκι ρίχνουμε το νερό με τη ζάχαρη και βράζουμε για 10 λεπτά μέχρι να γίνουν ένα ωραίο σιρόπι. Στη συνέχεια αφού κρυώσει λίγο το σιρόπι μας το ρίχνουμε σιγά σιγά στο μπολ με το ινδοκάρυδο. Θα πρέπει το μείγμα να μπορεί να στέκεται ώστε να πλάθεται. Κάνουμε μικρές μπουκίτσες σε όποιο σχήμα θέλουμε και τα απλώνουμε σε ένα ταψι με λαδόκολλα. Τα βάζουμε ψυγείο για 1.30 ώρα.
Προς το τέλος της 1.30 ώρας λιώνουμε την κουβερτούρα σε χαμηλή φωτιά σε bain Marie. Την αφήνουμε λίγο να κρυώσει. και μετά βουτάμε στις μπουκίτσες απο ινδοκάρυδο στη σοκολάτα. Τα τοποθετούμε ξανά γαι περίπου 2 ώρες στο ψυγείο και είναι έτοιμα!
Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!
Δείτε επίσης: ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΚΕΡΑΣΙ, ΣΥΚΟ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ!