Κορμός σοκολάτας!

Κορμός σοκολάτας!

Κορμός σοκολάτας, το αγαπημένο γλυκό όλων!

Υλικά:

250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

450 γρ. μπισκότα τύπου πτι-μπερ

3 κουτ. σούπας κακάο σκόνη

400 γρ. ζαχαρούχο γάλα

1 κουτ. σούπας κονιάκ (προεραιτικά)

Εκτέλεση:

Σ΄ένα μπώλ σπάμε τα μπισκότα και το αφήνουμε στην άκρη. Σ΄ένα άλλο μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε το μαλακό βούτυρο με το κακάο. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε με τα χέρια να ανακατεύουμε το μείγμα, αν θέλουμε σε αυτή τη φάση προσθέτουμε το κονιάκ. Μόλις ομογενοποιηθεί ρίχνουμε τα σπασμένα μπισκότα και ανακατεύουμε. Σε μια μακρόστενη φόρμα, βάζουμε μεμβράνη και ρίχνουμε μέσα το γλυκό. Το βάζουμε ψυγείο να παγώσει για τουλάχιστον 3 ώρες. Ξεφορμάρουμε και κόβουμε σε μερίδες.

Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση.