Εκπληκτικά τρουφάκια με κακάο!
Υλικά:
450 γρ. κουβερτούρα (2 κουβερτούρες των 225 γρ.)
50 γρ. βούτυρο
100 ml κρέμα γάλακτος
50 γρ. κακάο
150 γρ. καρύδια ή αμύγδαλα
12,00€
Εκτέλεση:
Σ’ ένα κατσαρολάκι βάζουμε την κρέμα γάλακτος να πάρει μια βράση. Κατεβάζουμε απο τη φωτιά και προσθέτουμε την κουβερτούρα, το βούτυρο και τα καρύδια. Ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε το μείγμα για 1 ώρα στο ψυγείο να παγώσει και μετά πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια. Τα περνάμε απο το κακάο ώστε να καλυφθούν εξωτερικά. Τα τοποθετούμε σε χάρτινες μικρές θήκες.
Καλή επιτυχία & καλή απόλαυση!