Αυτό το δροσερό κοκτέιλ μπορεί να λειτουργήσει και ως χωνευτικό μετά από ένα εορταστικό τραπέζι!
Υλικά:
- 1 μπουκάλι κόκκινο κρασί
- 237 ml μπράντι
- 237 ml χυμό ρόδι
- 237 ml φρέσκο χυμό πορτοκάλι
- 1 πορτοκάλι σε λεπτές φέτες
- 1 ρόδι καθαρισμένο
- 1 φλιτζάνι κράνμπερις
- 1 ξυλάκι κανέλας
Εκτέλεση:
- Βάλε σε μεγάλη κανάτα το κρασί, το μπράντι, το χυμό ρόδι και πορτοκάλι μαζί με τις φέτες πορτοκάλι, το ρόδι, τα κράνμπερις και την κανέλα.
- Βάλε στο ψυγείο για 2 ώρες.
- Σέρβιρε με παγάκια στα ποτήρια.
Tip
Αν δεν βρεις φρέσκα κράνμπερις βάλε φράουλες ή κατεψυγμένα που έχεις ξεπαγώσει.